Prate ih milijuni: Drugačije su građene, a nose istu odjeću, pogledajte fotografije

Foto: Instagram

PRIJATELJICE Denise Mercedes i Maria Castellanos postale su modne influencerice i zvijezde na društvenim mrežama koje trenutno prate milijuni ljudi.

Zašto? Zato što svojim objavama pokušavaju poslati poruku da ne postoji "pravi i krivi" oblik tijela te da je važno samo dobro se osjećati u svojoj koži i ne dopustiti da na vas utječu razni "ideali ljepote". Denise i Maria su potpuno drugačije građe te nose drugačije veličine odjeće, no u svojim objavama dokazuju da to ne znači da ne bi smjele nositi istu odjeću.

Ove prijateljice iz SAD-a redovito objavljuju fotografije u istim komadima odjeće te inspiriraju i nadahnjuju ljude diljem svijeta. Na društvenim mrežama čak su i pokrenule hashtag #StylenotSize, a sve je počelo 2019. godine kad su zajedno pozirale u bikiniju.

Odaziv je bio odličan pa su odlučile snimiti sličan video za TikTok koji je ubrzo došao do 1,5 milijuna pregleda. Denise je za Bored Pandu objasnila da je njihova ključna poruka "oblačite se kako želite i volite svoje tijelo." Također, dodala je da je vrijeme da se ljudi prestanu uspoređivati s drugima te da žele da svi to shvate iz njihovih objava.

Baš kao što i govori njihov hashtag - style, not size.

Pročitajte više