Pravašica napala Natašu Janjić i Jelenu Veljaču zbog komentara o Thompsonu

Foto: Facebook

RASPRAVA o nastupu Marka Perkovića Thompsona na dočeku Vatrenih ne jenjava, a u nju se sad, nakon što su taj potez kritizirale glumice Jelena Veljača i Nataša Janjić, uključila i bivša pravašica Vlatka Vukelić.

"Ako koja od naših vrlih glumica (Nataša Janjić, Jelena Veljača ili Lana Barić) jednog dana osvoje Oscara za glavnu žensku ulogu i prirede im nezaboravne trenutke nacionalnog jedinstva i zajedništva nitko normalan neće im poželjeti pokvariti njihovu sreću i radost. Sumnjam da bi se itko u Hrvatskoj bunio da ove glumice dočeka performans grupe Let3 ili Parada ponosa na glavnom zagrebačkom trgu. Čudi me da netko tko se toliko poziva na slobodu i prava kojekakvih manjina, tako besramno krši prava drugih koji su izvan njihovog sustava vrijednosti i mentalnih okvira”, napisala je te izazvala brojne reakcije.

Njezini pratitelji uglavnom su se s njom složili, a neki su otišli korak dalje i izvrijeđali glumice, komentarima koje nije vrijedno prenositi. Što vi mislite o čitavoj situaciji, možete nam napisati u komentarima.

Pročitajte više