Pravo lice Scarlett O´Harre: Promiskuitetna biseksualka ovisna o muškim kurvama?

OSIM biografije Angeline Jolie, koja bi se u javnosti trebala pojaviti ove jeseni, javnost će vjerojatno zaintrigirati ona glumice Vivien Leigh, koja je u filmu "Zameo ih vjetar" utjelovila romantičnu Scarlett O'Harru. Naime, u biografiji koja se zove "Damn you, Scarlett O'Harra", Darwin Porter, glumičin prijatelj, te Roy Moseley, bivši pomoćnik Laurencea Oliviera, supruga Vivien Leigh, opisali su razuzdan život koji je glumica navodno živjela dugi niz godina.

Osim što je nazivaju varalicom, jer je navodno svog supruga varala gdje god je stigla, autori tvrde da je Vivien bila biseksualka ovisna o muškim prostitutkama. "1940. godine svjetska zvijezda je sa svojim prijateljem Georgeom Cukorom, redateljem filma 'Zameo ih vjetar', posjetila Scotty's, dio Los Angelesa gdje su se nalazile prostitutke, a tamo su izabrali i sa sobom poveli nekoliko mladića s kojima su proveli noć. Plaćali bi im cigaretama, nakitom, ali i odjećom. Svi su čuvali njezinu tajnu jer ih je znala dobro potkupiti", piše u biografiji. Također, zbog mladića s ulice oskarovka je navodno bila izbačena iz jednog talijanskog hotela, jer je svakodnevno dovodila nekoliko njih.

Njezin brak s redateljem Laurenceom Olivierom, koji je režirao nekoliko njezinih kazališnih predstava, navodno je bio lažan. Oboje su bili nevjerni, a Vivien je nerijetko opravdavala svoje avanture bipolarnim poremećajem od kojeg je patila. "Osim što se zabavljala sa ženama, među kojima se našla i britanska glumica Isabel Jeans, Vivien je supruga varala s Marlonom Brandom i Rexom Harrisonom", dodaju autori njezine biografije.

Pročitajte više