Pravo osvježenje na hrvatskoj estradi: Zagrepčanka Hana Mašić ima novi hit

Foto: Press

MLADA pjevačica Hana Mašić, koja je popularnost stekla kada se pojavila u srpskom glazbenom showu Zvezde Granda, snimila je novu pjesmu Mi smo u problemu, koju potpisuje regionalni hitmejker Darko Dimitrov iz Makedonije.

Za spot je zaslužna mlada umjetnica Kukla iz Slovenije, koja je radila i spot za pjesmu Mišići poznate slovenske pjevačice Senidah, a koja trenutno broji više od 66 milijuna pregleda.

Hana je za stil i izgled zadužila ukrajinsku dizajnericu koja stoji iza brenda Olenich, čije kreacije napravljene od eko kože nose svjetski poznate dame, među kojima i Kourtney Kardashian i Chrissy Teigen.

Zagrebačka pjevačica velika je ljubiteljica mode pa je se često može vidjeti u kreacijama i brendovima koje hvale i prestižni modni časopisi poput Voguea i Harper's Bazaara.

Prva je Hrvatica ikada koja se plasirala u finale showa Zvezde Granda, gdje ju je s 12 maksimalnih bodova podržala naša pjevačica Nina Badrić, koja Hanin talent poznaje od ranije jer se Hana pjevanjem počela baviti u zagrebačkom zboru Zvjezdice, baš kao i Nina.

"Na Instagramu me najviše prate mladi iz Zagreba. Želim više biti zastupljena u hrvatskim medijima i želim da moja nova pop pjesma zaživi na hrvatskim radio postajama i emisijama. Na kraju krajeva, ovo je zemlja u kojoj sam se rodila, u kojoj sam odrasla i u kojoj živim. Ova pjesma to zaslužuje", poručila je Hana.

Pročitajte više