Pred pobjednikom Voicea su brojni nastupi, sutra nastupa u parku Maksimir

Foto: Luka Brajković/Josip Cvitešić, Lumiere Production/Universal Music

Grad Zagreb i ove godine priprema proslavu Međunarodnog praznika rada koja će se tradicionalno održati u parku Maksimir. Posjetitelje 1. svibnja očekuje bogati kulturno glazbeni program, a kao poseban glazbeni gost ove godine pozvan je Martin Kosovec, pobjednik ovogodišnjeg Voicea. Mladi glazbenik nedavno je objavio pjesmu Maštarija koju je premijerno uživo izveo kao gost u zabavnom dijelu programa Dore.

Nastupi Martina uskoro očekuju i u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog gdje će se kao poseban gost pridružiti koncertima 4 TENORA, 12. svibnja i 5. lipnja. Publika ća ga imati priliku slušati i 15. svibnja na Zagrebačkom Velesajmu gdje će gostovati u zabavnom programu državnog natjecanja učenika strukovnih škola - WorldSkills Croatia, dok će 31. svibnja u svom rodnom gradu Sv. Ivanu Zelini nastupiti u sklopu manifestacije Zelinsko ljeto koja se održava u parku ŠRC-a.

U lipnju stiže u Bjelovar gdje će s mentoricom iz The Voicea Vannom i u pratnji orkestra nastupiti u na Terezijani (13.6.) nakon čega će 14.6. nastupiti u Crkivenici na festivalu Na Palade.

Pročitajte više