Predsjednik Ivo Josipović "Priču o igračkama 3D" gledao u društvu "hrvatskih Barbie i Kena"

DANAS je u Zagrebu održana premijera animiranog filma "Priča o igračkama 3D" sinkroniziranog na hrvatski jezik. Premijeru nisu propustili ni hrvatski predsjednik Ivo Josipović, Ranko Zidarić te Jelena i Janko Popović Volarić, koji su između ostalih sudjelovali u sinkronizaciji spomenutog crtića. Janko je na premijeru poveo i svog sina Davida. Prigodni program je vodio Luka Bulić.

Predsjednik Josipović se, podsjetimo, pojavljuje kao narator u sklopu kraćeg animiranog filma "Noć i Dan", koji prethodi "Priči o igračkama 3". U crtiću izgovara rečenicu: "Najljepše stvari u životu su nam još nepoznate i zato se ne trebamo bojati nepoznatog, već ga trebamo istražiti". "Poruka koju izgovaram je jedna poticajna poruka upućena djeci", rekao nam je Ivo Josipović prije nekoliko dana.

Uz predsjednika Josipovića glasove omiljenim junacima u "Priči o igračkama 3" posudili su i Krešimir Mikić te Ranko Zidarić (kao Woody i Buzz Svjetlosni), Ljubomir Kerekeš, Pjer Meničanin, Nenad Cvjetko, Jelena Miholjević, Ksenija Marinković, Sven Medvešek, Janko i Jelena Popović Volarić (kao Ken i Barbie) te Marin Arman Grbin i Dino Jelusić koji su posudili glas Andyju. Hrvatski prepjev pjesme "Ja sam tvoj prijatelj" izvodi Massimo Savić pod redateljskom palicom Nikše Bratoša.

Woody i Buzz su se već pomirili s činjenicom da će njihov vlasnik Andy jednog dana odrasti, ali ostalo je pitanje što će biti kad taj dan zaista dođe? U trećem nastavku popularnog animiranog filma, Andy se priprema za odlazak na fakultet ostavljajući svoje vjerne igračke u brizi zbog nesigurne budućnosti. Film, koji u američkim kinima obara rekorde, u Hrvatskoj će se moći pogledati od 8. srpnja.

Pročitajte više