Predstavljamo Miss Danske, Ekvadora i Grčke

PREDSTAVLJAMO vam djevojke iz Danske, Ekvadora i Grčke koje će se boriti za titulu Miss World 2005. Do izbora ćemo predstaviti svaki dan po tri misice, koje su prema našem mišljenju najljepše.

Miss Danske - Trine Lundgaard

Starost: 18
Zanimanje: Studentica
Visina: 178

Trina je rođena u Billundu, mirnom danskom gradiću. Završava srednju školu, a voljela bi upisati studij turizma i osnovati vlastitu turističku agenciju. Glazba je ključni dio njezina života, a od malih nogu se bavi modernim plesom. Nedavno se Trina okušala u predavanju u osnovnoj školi i smatra to vrlo važnim iskustvom.


Miss Ekvadora - Marielisa Marques Gutierrez

Starost: 24
Zanimanje: Studentica
Visina: 175

Marelisa je rođena na obali Ekvadora, u glavnoj ekvadorskoj luci Guayaquil. Stekla je zvanje ekonomistice, a voljela bi nastaviti školovanje na području komunikologije i raditi na televiziji. Svira gitaru i klavir, a malu djecu uči crtati i slikati.


Miss Grčke - Aikaterini Stikaudi

Starost: 20
Zanimanje: Studentica
Visina: 176

Aikaterini je rođena u Thessaloniki, drugom najvećem gradu u Grčkoj. Studira medicinu, a u slobodno vrijeme pleše, pjeva, glumi i sluša pop muziku. Plivanje joj je omiljeni sport i radi kao instruktorica plivanja. Životna želja joj je postati poznata glumica i kupiti sreberni Mercedes SLK.

Za svoju favoritkinju možete glasati .

(Foto: )

Pročitajte više