Predstavljen prvi broj časopisa Men´s Health na hrvatskom jeziku

PRVI broj svjetski poznatog lifestyle časopisa za muškarce Mens Health na hrvatskom jeziku, u izdanju Burde Nacional, koji nudi informacije ideje i prijedloge kako život učiniti boljim i kvalitetnijim, predstavljen je danas novinarima.

Mens Health donosi teme vezane uz zdravlje, prehranu, tjelovježbu, putovanja, modu i seks, a može se od 30. travnja kupiti na hrvatskim kioscima. Ciljana publika su mu mladi, obrazovani, poslovni i uspješni muškarci, ali i ostali, a potencijalni čitatelji su mu i žene. Izlazit će svakog posljednjeg ponedjeljka u mjesecu, a izdavači očekuju nakladu od oko 40 tisuća primjeraka.

Novo izdanje Burde Nacional Mens Health najjači je svjetski lifestyle magazin za muškarce koji je 1988. godine pokrenula američka kompanija Rodale i ima više od 15 milijuna čitatelja i izdanja u 37 zemalja, a Hrvatska će biti 38., rekao je glavni urednik hrvatskog izdanja Mens Health Goran Miletić. "Pokušavamo pomoći muškarcima da unaprijede svoj život i skrenuti im pozornost na neke stvari o kojima nisu razmišljali", dodao je Miletić.

Izdavač Mens Healtha Burda Nacional jedna je od najuspješnijih i najvećih izdavačkih kuća u Europi, a u Hrvatskoj je prisutna od jeseni 2002. kada je krenulo prvo izdanje tjednika za suvremenu i modernu ženu Lisa. Ostala izdanja Burde Nacional su mjesečnik za mlade roditelje Moje dijete, mjesečnik za uređenje vrta i okućnice Moj lijepi vrt, mjesečnik za uređenje doma Moj stan, te mjesečnik za kulinarstvo Čarolija okusa, kazala je Katarina Kraus direktorica Burda Nacionala.

(Hina) xdm yaz

Pročitajte više