Prekidi u 2020.: Mišerić iselila iz luksuznog stana, prekinuli Mateša i menadžerica

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL, Instagram

GODINU iza nas većina se neće rado sjećati zbog pandemije s kojom se svijet suočio, ali i dva snažna potresa koja su ostavila ljudske gubitke i golemu materijalnu štetu u kontinentalnoj Hrvatskoj. 

Ovi parovi imaju još jedan razlog da mrze prošlu godinu - prekinuli su dugogodišnje veze.

>>Ovo su razvodi koji su obilježili 2020. godinu

Tatjana Jurić i Ivan Zubak

Godina 2020. dobro je počela za radijsku voditeljicu Tatjanu Jurić te je za Valentinovo otkrila da je ponovno u vezi sa zagrebačkim poduzetnikom Ivanom Zubakom, a par se ubrzo i zaručio. Međutim, krajem godine Tatjana je otkrila da je ljubavi i zarukama došao kraj. 

"Prekid se zaista dogodio. Kumovao mu je izostanak svega onoga što jedan takav prsten simbolizira", otkrila je Tatjana.

Zlatko Mateša i Bojana Maglaić

Predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora i bivši hrvatski premijer (71) i njegova 34 godine mlađa partnerica, menadžerica iz Osijeka, prekinuli su svoju desetogodišnju ljubavnu vezu u rujnu prošle godine.

Često ih se moglo vidjeti zajedno u javnosti, a na glasu su bili kao skladan ljubavni par.

Ivana Mišerić i Sandro Mur

Voditeljica i suosnivač hrvatsko-slovenske startup tvrtke Bellabeat prekinuli su svoju ljubavnu vezu sredinom godine. Voditeljica se tada iselila iz luksuznog stana kod zagrebačkog Zrinjevca te se vratila u obiteljsku kuću u Velikoj Gorici. 

Na Ivaninom profilu dotad su se često mogle vidjeti fotografije iz stana koji je uredio arhitekt Ante Vrban u kojem je par zajedno živio od prošlog ljeta. 

O prekidu se nisu oglašavali.

Voditeljica i poduzetnik prohodali su 2018. godine. "Mozgam kaj napisati na fotku... Nekaj duboko, smiješno, simpatično...joj previše opcija. Sretna. Volim. Hoću podijeliti", napisala je ona tad uz fotografiju s Murom i tako otkrila da je zaljubljena.

Prije toga pet je godina bila u vezi s Jurjem Hrvačićem za kojeg je bila i zaručena, a u javnosti se nije ni znalo da su prekinuli zaruke dok nije objavila fotografiju s Murom.

Željko Šakić i Valentina Čajo

Hrvatski košarkaški reprezentativac i poznata frizerka slavnih trebali su se vjenčati u lipnju, no vjenčanje su naprasno otkazali, a svoj odnos prekinuli.

Valentina je s Instagrama obrisala gotovo sve fotografije s košarkašem, koji ju je zaprosio prije godinu dana. Prije otkazanog vjenčanja s prijateljicama se zabavljala na svojoj djevojačkoj zabavi.

Njihova veza većinu vremena bila je na daljinu. Šakić je 25. lipnja potpisao za ruski klub Avtodor, a prije toga je igrao za litavski BC Lietkabelis.

Mojmira Pastorčić i Marko Vargek

Novinarka, urednica i voditeljica RTL Direkta Mojmira Pastorčić svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti. Tako se malo znalo i o njenoj vezi sa sportskim novinarom Markom Vargekom, a početkom svibnja mediji su prenijeli kako je dugogodišnjoj vezi došao kraj. 

Par je odlučio da svatko krene svojim putem te se sportski novinar iselio iz njihovog zajedničkog stana. Ni Mojmira ni Marko do sada nisu komentirali prekid.

Jelena Veljača i Ivan Gale

Iako su nakon potresa koji je pogodio Zagreb 22. ožujka, Veljača i njena kći neko vrijeme živjele kod direktora prodaje RTL-a, prema pisanju medija već u to vrijeme njih su dvoje bili bivši partneri.

Glumica, scenaristica i producentica bila je prilično samozatajna oko veze s direktorom pa su i njihove zajedničke fotke bile jako rijetke. Osim toga, šuškalo se da im ovo nije bio prvi prekid i ranije su svojoj ljubavi davali drugu šansu.

Treću ipak nisu. Veljača je od ljeta u sretnoj vezi s bivšim savjetnikom dva hrvatska predsjednika Vitom Turšićem, kojeg je upoznala kad mu je davala interview.

Brad Pitt i Nicole Poturalski

Glumac i njegova nova djevojka, za koju se ispostavilo da je udana, kratko su bili u vezi.

"Brad i Nicole prekinuli su prije nekog vremena. Njihova kratka veza nikad nije bila ozbiljna", rekao je izvor upoznat s njihovim odnosom.

US Weekly je u kolovozu objavio da 56-godišnji glumac hoda s 27-godišnjom manekenkom, nakon što su viđeni skupa na aerodromu u Parizu. Tad su bili na putu do njegovog dvorca na jugu Francuske. Brad je to imanje kupio s Angelinom Jolie 2011. godine i platio ga 67 milijuna dolara, a ljetos ga je odlučio pokazati novoj curi.

Nije trebalo dugo da tabloidi iskopaju da je udana. S 41 godinu starijim suprugom Rolandom Maryjem njemačka manekenka navodno je u otvorenom braku, a imaju sedmogodišnjeg sina Emila. Štoviše, Brad ju je navodno prvi put spazio u restoranu njenog muža u Berlinu lanjskog kolovoza i bio je potpuno očaran.

"Oni su i dalje u braku, no taj brak možemo opisati kao otvoreni", rekla je njena prijateljica za MailOnline.

Svjedoci su tvrdili da je one večeri kad su se upoznali Nicole Bradu gurnula papirić sa svojim brojem telefona.

Jessie J i Channing Tatum 

Glumici i pjevaču ipak nije suđeno. 

Par je ponovno prekinuo u 2020., a blizak izvor potvrdio je da je prekid bio sporazuman i da su ostali prijatelji. 

"Cijenili su dovoljno jedno drugoga da pokušaju obnoviti vezu, ali su shvatili da im je ipak bolje kada nisu zajedno", rekao je izvor. 

Jessie i Channing prohodali su u listopadu 2018. godine nakon što je Channing finalizirao razvod s Jennom Dewan. Nakon godinu dana veze prekinuli su prvi put jer je glumac bio prezauzet karijerom i roditeljstvom. Pomirili su se u travnju ove godine, no već do listopada njihova ljubav doživjela je novi krah.

Cara Delevingne i Ashley Benson 

Manekenka i glumica prekinule su u svibnju dvogodišnju vezu. Glasine da su u ljubavnoj vezi krenule su 2018. godine nakon što su viđene kako se ljube u londonskoj zračnoj luci, a vezu su potvrdile godinu dana kasnije. 

"Cara i Ashley i prije su imale uspone i padove, ali ovaj put je zaista gotovo", rekao je izvor. 

Pročitajte više