Prekinuli Brad Pitt i njegova udana cura

Foto: EPA-EFE

BRAD PITT i njegova udana cura Nicole Poturalski su prekinuli, javlja Us Weekly.

"Brad i Nicole prekinuli su prije nekog vremena. Njihova kratka veza nikad nije bila ozbiljna", tvrdi izvor upoznat s njihovim odnosom.

US Weekly je u kolovozu objavio da 56-godišnji glumac hoda s 27-godišnjom manekenkom, nakon što su viđeni skupa na aerodromu u Parizu. Tad su bili na putu do njegovog dvorca na jugu Francuske. Brad je to imanje kupio s Angelinom Jolie 2011. godine i platio ga 67 milijuna dolara, a ljetos ga je odlučio pokazati novoj curi.

>>Brad Pitt viđen s 29 godina mlađom njemačkom manekenkom, navodno su u vezi

"Viđaju se, uživaju u zajedničkom odmoru", kazao je tada izvor za Page Six.

Mediji su pisali kako ljepotica tamne kose i svijetlih očiju, koja se pojavila i na naslovnici magazina Elle, Cosmopolitan i Marie Claire, nevjerojatno sliči Angelini, a mnoge je podsjetila na Irinu Shayk.

>>Pitt je navodno lud za njom, a ona je u otvorenom braku s 41 godinu starijim tipom

Nije trebalo dugo da tabloidi iskopaju da je udana. S 41 godinu starijim suprugom Rolandom Maryjem njemačka manekenka navodno je u otvorenom braku, a imaju sedmogodišnjeg sina Emila. Štoviše, Brad ju je navodno prvi put spazio u restoranu njenog muža u Berlinu lanjskog kolovoza i bio je potpuno očaran.

"Oni su i dalje u braku, no taj brak možemo opisati kao otvoreni", rekla je njena prijateljica za MailOnline.

"Bez komentara", bilo je sve što je Mary rekao novinarima kad su ga nazvali i ispitivali o navodnoj vezi njegove žene.

Svjedoci tvrde da je one večeri kad su se upoznali Nicole Bradu gurnula papirić sa svojim brojem telefona.

"Brad je upoznao Nicole lani u Borchardtu, restoranu njenog muža. U taj restoran Brad dolazi godinama. Poznaje Rolanda, a Nicole je bila tamo kad je došao proslaviti snimanje novog filma", rekao je izvor.

>>Otkriveno kako je muž nove cure Brada Pitta reagirao na njihovu vezu

The Cut je pisao da Mary zna za vezu svoje žene s Pittom. Navodno mu se uopće nije dalo zamarati takvim sitničavim emocijama kao što je ljubomora. 

"Nije zainteresiran za negativnost i ljubomoru", rekao je njegov prijatelj, dodavši da je Mary bio nekoliko puta u braku.

Pročitajte više