Preko eBaya mladići uspješno nudili zabavu uz pivo i roštilj

KOLIKO biste platili za vikend s četvoricom mladih Australaca uz meso s roštilja i nekoliko pivica? Možda oko 12 milijuna dolara?

Ponuda sličnog sadržaja nedavno se pojavila na internetskoj aukciji eBaya pod nazivom "Vikend s četvoricom komada u Sydneyu".

Skupina australskih mladića u roku od deset dana od početka aukcije 25. veljače dobila je 105 ponuda i više od 200 e-mail poruka. Ponuda se odnosila na vikend 18. i 19. veljače, uz mogućnost dolaska poznatog međunarodnog gosta.

Prije nego što se ustanovilo da je nije riječ o ozbiljnoj ponudi, te je ona otkazana, skupina mladića uspjela je aukcijom od zainteresiranih ponuđača prikupiti 45.940 dolara.

"Nećemo vam platiti avionsku kartu, nećemo vam platiti ni autobusnu kartu, samo vam jamčimo nekoliko piva, nešto hrane, zanimljivog razgovora i puno smijeha. Ovo je bilo bolje od neobaveznog razgovora u nekom pubu. Osim toga znate da ćemo se družiti od trenutka kad stignete do vašeg odlaska. To vam možemo obećati!", stajalo je u ponudi domišljatih i dokonih mladih Australaca.

Pročitajte više