Preko noći je postala glavna zvijezda na internetu: "A samo sam sjedila na kauču"

Foto: Instagram

"I'M looking for a man in finance. Trust fund. 6ft 5. Blue eyes. Finance."

Ako imate TikTok, sigurno se naišli na video s ovim zvukom. Ne, to nije pjesma neke megazvijezde. Prije nekoliko tjedana Megan Boni, tiktokerica koja snima videa pod imenom Girl On Couch, postavila je retoričko pitanje: "Jesam li ja upravo napisala pjesmu ljeta?" Šala je bila da pjesma, sada poznata kao Man In Finance, nije bila pjesma. Doslovno nije imala ni glazbe. 

Na snimci od 19 sekundi Boni samo neprestano ponavlja: "I'm looking for a man in finance. Trust fund. 6ft 5. Blue eyes. Finance." Video je od tada postao viralan i dosad ima 43.4 milijuna pregleda.

@girl_on_couch

Can someone make this into an actual song plz just for funzies

♬ original sound - Girl On Couch

Mnogi su se korisnici TikToka snimali uz te stihove, a među njima je i Billie Eilish. Naposljetku, David Guetta ostvario je suradnju s Megan. Poslušajte kako ti stihovi zvuče uz njegovu obradu:

Dobila ugovor s Universal Music Groupom

Kako je izjavila za BBC Newsbeat, Megan zapravo uopće ne traži visokog bankara dubokog džepa. "Sumnjam da bismo uspjeli", rekla je. Te riječi došle su joj u glavu nakon što su joj dosadile aplikacije za upoznavanje i konstantni upiti "kada će pronaći dečka".

"Aplikacije za spojeve svima podižu standarde. Samo sam se pokušala našaliti na račun djevojaka poput mene koje se žale što su solo, no s druge strane imaju tu listu s nemogućim zahtjevima", rekla je. 

No to nije sve za 27-godišnju Njujorčanku... Dobila je nevjerojatnu ponudu - Universal Music Group, koji zastupa najveće zvijezde, poput Taylor Swift, Harryja Stylesa i Ariane Grande, na stol joj je stavio izdavački ugovor.

Dakle, to znači da Megan sada može zarađivati na račun tantijema od pjesme. "U roku od tjedan dana život mi se okrenuo naglavačke", rekla je. Kaže da joj je ponuđen i ugovor da napravi cijeli album, ali ga je odlučila odbiti.

"Ne želim biti glazbenica"

"Pomislila sam: 'Zašto mislite da mogu napisati pjesmu ili album? Ja sam tako neozbiljna osoba. Ne uklapam se. Nisam zainteresirana za pisanje glazbe", rekla je. Sretna je što su njeni stihovi doživjeli viralni trenutak na internetu. 

"Nastavak nikada nije dobar kao original. Nema šanse da objavim još jednu pjesmu od dvije sekunde i da to eksplodira", kaže. Ipak, osjeća se "malo loše" zbog uspjeha preko noći. "Neki umjetnici cijeli život pokušavaju dobiti diskografski ugovor, a ja sam samo sjedila na kauču. Ali tako funkcionira internet", rekla je. 

Kad se pompa stiša, kaže ona, gluma i komedija su ono čime se doista želi baviti.

"Nikad mi nije bio san da budem glazbenica. Tako sam sretna što se ovo dogodilo, ali stvarno pokušavam to iskoristiti da radim nešto što volim. Moj san bi bio sudjelovati u Saturday Night Liveu. To je cilj", kaže. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.