Prelijepe fotografije prvog istospolnog vjenčanja na Krku: Osvojit će vas ljubav Marial i Jaky

Foto: TinyBizz Photography

SKLAPANJE životnog partnerstva između Jacquelin Zuzzi i Marial Prota održalo se 21. kolovoza na Krku, osim što je bilo dio središnjeg Dnevnika HRT-a, dobilo je prelijepu foto-priču zahvaljujući agenciji TinyBizz Photography.

Naime, djevojke iz agencije odlučile su besplatno fotografirati prvo istospolno vjenčanje za koje budu angažirane nakon legalizacije istospolnog životnog partnerstva. Prvo je bilo upravo vjenčanje Jacquelin i Marial.

Fotografije s vjenčanja objavile su stranici agencije TinyBizz Photography.

"Bilo je to jedno od onih vjenčanja na kojima se osjećaš kao da si dio obitelji. Gdje na svakom koraku osjećaš i vidiš ljubav", napisale su i otkrile da se djevojke nisu vidjele do početka ceremonije, no spremale su se u istoj kući pa se svako malo moglo čuti Mariel kako viče: "Ti amo amore!", odnosno "Volim te ljubavi".

Za svoje su vjenčanje izabrale Punat na otoku Krku, jer je Marial tamo kod bake provodila svako ljeto, a željele su i ohrabriti te malo isprovocirati konzervativnu sredinu. Marialina baka, 83-godišnja Antica Orlić podržala je svoju unuku.

"Netko se rodi kao dešnjak, netko kao ljevak, a netko kao gej", rekla je baka.

Fotografkinje su priznale da ni njihove oči nisu mogle ostati suhe tijekom vjenčanja.

"Ljubav doista uvijek pobjeđuje. Uvijek", zaključile su. 

Više fotografija pogledajte ovdje.

Pročitajte više