Premijera filma o Kostelićima: Nevena Rendeli i dečko ovog su puta zasjenili curu Brune Kovačevića

Foto: Press

SVEČANOM premijerom u kinu u Malom Lošinju dokumentarni film Brune Kovačevića o obitelji Kostelić oduševio je brojne istaknute uzvanike. Crveni tepih ispred kina okupio je naše najtrofejnije sportaše Janicu i Ivicu Kostelić, autora filma Brunu Kovačevića s djevojkom Mateom Franić, glazbenu divu Ninu Badrić, Tomislava Jelića, Ćiru Blaževića sa sinom Miroslavom, te brojne druge istaknute uzvanike i goste ekipe filma.

Veliki filmski i društveni događaj moderirala je Nevena Rendeli koja je na premijeru došla u društvu dečka Maka Vejzovića. Ona je nakon razvoda pronašla sreću s kolegom, dok njezin bivši muž čeka dijete s bivšom Miss Hrvatske Antonijom Gogić. 

Par je ovoga puta i zasjenio zgodnu curu Brune Kovačevića, Mateu Franić koja na pemijerama uvijek plijeni pozornost svojim izgledom.

Premijeru je posebnom učinila upravo intimna atmosfera prepunog kina te se nekoliko puta dvoranom prolomio glasan pljesak oduševljenja, a mnogi nisu mogli sakriti ni suze budući da film Gnothi Seauton –  poznaj samog sebe nije samo film o skijaškim uspjesima nego je film o strasti, snazi i volji koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

S posebnim oduševljenjem Nina Badrić  i Ćiro Blažević podijelili su svoje komentare s gledateljima nakon odgledanog filma, a premijera je nadmašila sva očekivanja i odlična je uvertira za veliku turneju koja kreće od 31. ožujka u kinima Cinestara u Zagrebu, Rijeci, Splitu i Osijeku.



"Bila je prekrasna noć u Malom Lošinju nabijena emocijama i pozitivnom energijom koja se osjećala u zraku od projekcije pa do velikog iznenađenja u hotelu Bellevue. Bolji početak turneje koja se nakon Malog Lošinja nastavlja ekipa filma ne bi mogla poželjeti", rekao je autor filma Bruno Kovačević.



Nakon projekcije filma, Janici i Ivici pripremljeno je posebno iznenađenje – posebna skijaška atmosfera i snijeg uz kuhano vino za goste kao na skijalištima. Brojni gosti uživali su u impozantnom, ugodnom uređenju hotela u coctail druženju, a kao spontano iznenađenje Nina Badrić uzela je mikrofon na oduševljenje svih gostiju i svojim glasom još jednom potvrdila zašto je ona diva.


Autor filma Bruno Kovačević snimao je Janicu i Ivicu od njihovih samih početaka kada nitko nije mogao pretpostaviti da će zahvaljujući njima Hrvatska, zemlja bez snijega, biti ovjenčana s 10 olimpijskih medalja u skijanju.

 

Pročitajte više