Premijera spota - Los Ninos de los Ojos Rojos: Sa malo kapi za oči

NA INDEXU premijerno pogledajte spot za pjesmu "Sa malo kapi za oči" otkačenog benda Los Ninos de los Ojos Rojos (Dječaci crvenih očiju), koji će 23. ožujka, u okviru Ex-Yu turneje, nastupiti u zagrebačkom klubu Močvara.

Već najavljeni koncert sve je bliže, a ovi Španjolci koji su nastupali na vrhunskim svjetskim festivalima, zaista prirediti "veselicu"! Da su vatreni pogledajte u video spotu koji dosad nije prikazan u Hrvatskoj! "Sa malo kapi za oči" inače u originalu pripada njihovom prijatelju Javiju iz benda El malo del cuento, ali kad je čuo njihovu ideju - sam ju je ponudio za obradu i adaptaciju na hrvatski.

Ovo je treća takva stvar na hrvatskom jeziku, nakon obrade "Moja mala" i "Evo banke", koje su kod nas poznate u izvedbi Zvonka Bogdana.

Spot snimili u Beogradu pred više od 40.000 ljudi

Spot za pjesmu "Sa malo kapi za oči" snimljen je na beogradskom Beerfestu kad su Los Ninos de los Ojos Rojos nastupili pred više od 40.000 ljudi i time pokazali da su bend koji zna kako zabaviti brojnu publiku. Unatoč veselici koju vole pripremiti na svakom koncertu, "Sa malo kapi za oči" opisali su kao "mamurnu" pjesmu, a sami procijenite je li takva.

Ulaznice za Los Ninose kupite dok još nije kasno i dođite na tulum u Močvaru, 23. ožujka u 21.30 sati. Cijena ulaznica je 40 kuna u pretprodaji te na dan koncerta u Močvari 60 kuna.  


 

Pročitajte više