Premijerkin broš i Josipovićeva kravata na dobrotvornom modnom buvljaku

DOBROTVORNA akcija prikupljanja novaca za potrebe bolesne "djece leptira" i dalje se nastavlja. Cijeli niz poznatih iz Hrvatske darovao je svoje osobne stvari koje se danas prodaju i na "modnom buvljaku" na Trgu maršala Tita, a novac koji se tim putem prikupi sigurno će dobro doći malim bolesnicima i njihovim obiteljima.

Na buvljaku se između ostalih stvari prodavao i broš premijerke Jadranke Kosor, koja je poznata po tome što voli nositi takav nakit. Svojim broševima u raznim oblicima premijerka često komentira dnevna politička zbivanja, a ovaj namijenjen tome da pomogne djeci u obliku je stiliziranog srca.

Josipović darovao kravatu sa svojim potpisom

Na buvljaku se prodavao i nakit ostalih poznatih, kao i njihove cipele, haljine i ostale osobne stvari. Najpopularnije haljine bile su Severinina, ona Blanke Vlašić te Jelene Rozge. Arsen Dedić također se uključio u akciju i za prodaju darovao jedan svoj brod u boci. Predsjenik Ivo Josipović darovao je crvenu kravatu na kojoj je i njegov potpis.

U akciji sudjeluju i brojni hrvatski dizajneri, a od poznatih su se ukljičili i Natali Dizdar, Nina Badrić, Danijela Trbović, Bojana Gregorić Vejzović, Branka Krstulović, Larisa Navojec, Žanamari Lalić, Mia Begović, Tony Cetinski, Ella Dvornik, Antonija Šola, Jura Stublić, Lupino...  

Pročitajte više