Premijerno pogledajte novi spot Luke Nižetića "Život curi"

NOVI video spot Luke Nižetića za pjesmu "Život curi" neobično je metafizičko ostvarenje mladog perspektivnog redatelja Filipa Filkovića Philtza. Ključni elementi ovoga spota su u potpunosti drugačiji pristup, nadrealni ton spota te mogući alternativni svijet u kojem Luku vidimo kao avanturistu u potrazi za mističnim svijetom.

"Stvari nisu uvijek onakve kakve se čine. Postoji velika dubina u životu tako da imate privilegiju vizualno se igrati sa stvarnošću kako god to poželite. Moja ideja bila je ići skroz u nadrealno, ali ipak na veliki način zadržati elemente stvarnosti. Poput kakvog alternatvnog svijeta koji se čini jako blizak, ali drugačiji", kazao je Filković.

Rezultat spota je filmski doživljaj u okruženju u kakvom Luku Nižetića još do sada nismo imali prilike vidjeti. Luka se u posljednje vrijeme iskazao i glumom u kazališnoj predstavi. Takvo glumačko iskustvo uvelike mu je koristilo i na snimanju. Spot se snimao kroz dva dana na obroncima Medvednice, a bio je u post produkciji gotovo mjesec dana. Video je ispunjen detaljima i ako ga pogledate bezbroj puta, još uvijek će se moći pronaći razni skriveni elementi.

"Ovo je spot kakav sam htio napraviti već dulje vrijeme, samo sam čekao pravu priliku koju sam na kraju pronašao u suradnji sa Lukom", priča Filković koji je inače poznat i po suradnjama s grupom Vatra, Lollobrigida, Ramirez, Detour te Gibonnijem, Ivanom Kindl, Natali Dizdar i drugima.

"Život curi" je hrabar i ozbiljniji video uradak koji bi Luku potencijalno mogao upoznati s novom publikom pritom sugerirajući na pozitivni preokret u njegovoj karijeri.

Pročitajte više