Premijerno poslušajte duet Franke Batelić i AliBija "Cijeli svijet"

DVOJAC AliBi, kojeg čine 18-godišnjaci iz Zagreba Viktor Milaković i Dino Juratovac, zajedno s Frankom Batelić snimio je pjesmu "Cijeli svijet". Pjesmu premijerno možete poslušati na Indexu, a ukoliko se želite pojaviti u spotu, javite se na službene Facebook stranice Franke Batelić ili AliBija. Spot će, naime, u utorak, 29. lipnja, na raznim lokacijama po Zagrebu snimati Darko Drinovac, a AliBi i Franka pozivaju sve one koji žele biti u spotu da se prijave za snimanje.

Pjesma "Cijeli svijet" je zarazna, pozitivna i plesna - kao stvorena za vruće ljetne dane i noćne partyje. Tekst rap dionica pisali su Viktor Milaković i Dino Juratovac, a za tekst refrena, glazbu i aranžman je zaslužan Boris Đurđević (Colonia).

"Nikad nisam mislila da ću snimiti duet s nekim reperima, jer to baš i nije moj stil glazbe, ali ova mi se pjesma stvarno sviđa - totalno je ljetna, dovoljno plesna", kazala je Franka za Index tijekom snimanja u studiju.

Novu pjesmu u produkciji Borisa Đurđevića prati već postavljen glazbeni pravac AliBija - moderni plesni pop s elementima rapa i hip-hopa. Pjesmom "Cijeli svijet", dečki žele podsjetiti sve da još ima mjesta za pozitivu, unatoč teškoj svakodnevici. "Kriza je, nema se novaca, ljudi gube posao, to je činjenica. Zato im pjesmom, barem na kratko, želimo pružiti utočište", rekao je Viktor, a Dino je dodao: "Sretni smo što nam se u pjesmi pridružila Franka, koja će puno doprinijeti, jer ima izuzetan vokal, pozitivu i plesni ritam u krvi".

Pročitajte više