Premijerno poslušajte novi singl Sandre Berković koja će nastupiti na prvom R´n´B Live Confusionu!

NA PRVOM R'n'B Live! Confusionu koji će se održavati jednom mjesečno u klubu Piranha, svoj prvi nastup imat će Sandra Berković s bendom i gostima. Tako vas 8. travnja očekuje novi klupski projekt koji stiže iz tabora popularnog tima R'n'B Confusion. Vrijeme je za još jednu glazbenu poslasticu i projekt koji su organizatori pomno čuvali za toplije dane i klub Piranhu. te vam predstavljaju koncept zasnovan na matičnom bendu i izvođaču koji će jednom mjesečno, srijedom, u sklopu programa zabavljati odličnom live R'n'B svirkom.

Prijava za zainteresirane

Očekujte zanimljive goste, DJ-eve, izvođače, ali i plesače, instrumentaliste te MC-ije i komičare. U sklopu R'n'B Live! Confusion-a bit će predstavljeni i neki novi pjevački talenti koji će na jesen snimiti prvu R'n'B Confusion glazbenu kompilaciju te ih putem nastupa na programskih franšizama promovirati zajedno s kompilacijom. Svi zainteresirani, bilo da znaju pjevati, svirati ili producirati mogu se sa svojim materijalima javiti na e-mail metaxa754@gmail.com ili u CD formatu na adresu: Avenija Dubrovnik 16, Avenue Centar, Agencija Seven, Zagreb.

Sandra Berković, glas nove generacije iza koje su brojni klupski hitovi s kompilacije Papaya Day&Night te glavnog ženskog vokala na himni Angelsica "RNB Angels". Iza Sandre stoji poznati zvuk dvaju producenata D'Knock-a i Fresh Jay-a - Urbani zvuk, koji ovom prilikom u suradnji sa Slow Mo T. producentom promoviraju novi Sandrin singl naziva "Vrati se".

Premijerno poslušajte singl

Izuzetno rasplesani repertoar koji vam Sandra priprema za srijedu moći ćete otkriti na službenoj stranici www.rnb-confusion.com . Za isti repertoar moći ćete slati i svoje želje (kontakt e-mail: rnbconfusion@gmail.com, contact@dknock.com) koji će se uvrštavati u live set, a najsretnije očekuje CD izdanje Sandrinog albuma "Upali radio". A u nastavku možete premijerno poslušati novi Sandrin singl "Vrati se".

L.V.

Pročitajte više