Premijeru, jeste li za seks?

VACLAV KLAUS uhvaćen je u preljubu. Prije toga, imali smo retke i retke ispisane o Sarkozyu i njegovim ljubavnim avanturama, a vjerojatno najveći "jeb" za naših života desio se bivšem američkom predsjedniku Billu Clintonu, posljedice kojeg se još uvijek odražavaju na političkoj karijeri predsjedničke kandidatkinje Hillary Clinton. Naravno, sve ove vijesti u našim krajevima nisu odjeknule kao u domajama ovih ševaca. Ipak, ponekad se zapitam. Što rade naši političari? Neki putnik namjernik mogao bi dobiti dojam kako u ovoj zemlji politika nije kurva već aseksualni gramzivi lopov.

Jesu li oni uistinu toliko odbojni suprotnom spolu? Odgovor se vjerojatno nalazi u samom pitanju, ali teško mi je povjerovati da  uz toliku masu novopečenih paparazza baš niti jedan domaći političar nije uhvaćen in flagranti. Iskreno sumnjam da je riječ o moralu hrvatskog političara vulgaris jer od svih bića na ovom planetu, hrvatska politička figura jedna je od vjerojatno najprezrenijih životinja još od vremena kada je Stvoritelj rekao "stvorit ću ružnu ptičurinu koja se hrani strvinama i nazvati je lešinar“.

Tu i tamo, nabada se oko seksualne orijentacije premijera Sanadera, ali mi trebamo čvrste dokaze. Trebamo slike nekog razgolićenog političara u zagrljaju ukrajinske prostitutke ili slike zakrabuljenog čelnika vodeće stranke koji pod krinkom noći izlazi iz stana bezimene starlete koja će u kratkom vremenu osjetiti što znači dobiti ten od neprestane izloženosti blicevima. Kakav Goran Ivanišević, kakvi bakrači, nama nedostaje pravi trač, trač koji će hrvatskom biraču kratko i jasno dati do znanja kako smo od ovog trenutka nadalje, svi najebali.

No, bojim se kako bi takav korak stubokom promijenio sve u što smo dotad vjerovali. Balans matrice bio bi poremećen jer otkad je svijeta i vijeka, hrvatski birač vjeruje u jednu nepobitnu istinu. Hrvatski političar voli grupni seks, ispravit ću se, hrvatski političar voli masovni seks. Naučen na gramzivost i megalomaniju, hrvatski političar ne može se zadovoljiti jednom ženom osim ako ista, naravno, nije simbol hrvatstva. Ne, naše gore list mora spolno općiti sa cijelom nacijom i u konačnici je toliko istrošiti da ista više ni ne osjeća tjelesne otvore pa se rezignirano podaje svakom "nesitu“ koji se pojavi.

Hrvatski političar vas prvo zavodi nježnim riječima i pjevuši vam na uho kako će sve biti divno i krasno. Ponekad, čak, angažira i poznate pjevače da vam poput violinista u nekom romantičnom restoranu odsviraju neku srcedrapajuću pjesmu. Počasti vas večerom, povišicom, obećanjem o brzom povratku mirovine, novim radnim mjestima ili vam bjelodano laže kao da ste vi naivna srednjoškolka a on brkati vlasnik brodogradilišta sa dugogodišnjim iskustvom na polju snubljenja maloljetnica. Nakon toga uslijedi "furanje“, držanje za ruke, sastanci u parku ili nekim većim javnim površinama te nježno šaputanje slatkih besmislica na jastuku. I baš u trenutku kada se vi uljuljkate u lažnu sigurnost, hrvatski vas političar brutalno siluje i kasnije vas ni ne nazove, dodatno vas optužujući kako ste ga zaveli.

Modus operandi hrvatskog političara toliko je znan da isti u državi slovi za zavodnika koji "ubode pa ode“, pardon, "ubode, ukrade vam srebrninu i ode“. Možda upravo u tom grmu leži napaljeni zec kleptoman. Hrvatica je vjerojatno na oprezu jer zna kakav glas bije ovog vječno uzbuđenog primata.

Možda. 

Pročitajte više