Umro je Davor Papa, jedan od simbola noćnog života Zagreba

Foto: Facebook

Ovog vikenda u Zagrebu je preminuo Davor Papa, utemeljitelj kultnog zagrebačkog mjesta za noćne izlaske - kluba Jedinica.

"Riječima je teško izraziti tugu zbog odlaska našeg voljenog Pape. Davor je bio ne samo simbol noćnog života u Zagrebu, već i osoba čiji je doprinos na klupskoj sceni ostavio trajni pečat. Njegova strast, predanost i ljubav prema house glazbi oblikovale su ne samo noćni život u Zagrebu, već i srca svih onih koji su imali sreću poznavati ga", objavljeno je na stranicama kluba.

Riječima je teško izraziti tugu zbog odlaska našeg voljenog Pape 😔 Davor je bio ne samo simbol noćnog života u Zagrebu,...

Objavljuje Club No.1 - JedinicaSubota, 6. travnja 2024.

"Kroz svoj klub stvorio je mnogo više od mjesta za izlaske, bio je to prostor gdje su se dijelile radosti, smijeh, ples i house glazba, mjesto gdje su se stvarale uspomene koje će zauvijek ostati urezane u sjećanja svih koji su ga posjetili. Dragi Davore, hvala ti za sve nezaboravne trenutke! Počivaj u miru!" dodali su u oproštaju.

Jedinica je otvorena 2000. godine i brzo je postala omiljeno okupljalište zagrebačkih ljubitelja housea. Zatvorena je 2017. godine.

 

Pročitajte više