Preminuo Paul Spencer, član poznate britanske dance skupine

Foto: Profimedia

Paul Spencer, član glazbene skupine Dario G, preminuo je od raka u dobi od 53 godine, prenosi Sky News. Spencer je bio poznat po hitovima Sunchyme i Carnaval De Paris, a prošle godine mu je dijagnosticiran rak debelog crijeva u četvrtom stadiju.

"S velikom tugom javljamo da je danas preminuo naš voljeni Paul Spencer. Bio je pozitivan do samog kraja, ali ovo je bila bitka koju više nije mogao voditi. Iza sebe ostavlja predivnu glazbenu ostavštinu i brojne sretne uspomene za mnoge ljude. Nedostajat će svima koji su ga voljeli. Sjaji, naša velika zvijezdo", napisala je njegova obitelj na društvenim mrežama.

Spencer je bio član skupine Dario G uz DJ-eve Scotta Rossera i Stephena Spencera, ali je u posljednje vrijeme umjetničko ime Dario G koristio za svoje solo nastupe. Skupina se proslavila 1997. godine hitom Sunchyme, a godinu dana kasnije su objavili pjesmu za Svjetsko nogometno prvenstvo u Francuskoj koju su nazvali Carnaval De Paris.

Scott i Stephen su kasnije napustili grupu i otišli u solo vode, a Paul je nastavio nastupati pod istim imenom. Od Paula su se oprostili brojni prijatelji i kolege glazbenici, među njima i poznati DJ Sigala. "Ovo je jako tužno. Bio je ogromna inspiracija i donio je radost brojnima. Živjet će zauvijek kroz svoju glazbu", napisao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.