Preminuo sin glumca Garyja Sinisea, zvijezde CSI-a. Imao je 33 godine

Foto: Gary Sinise Foundation

GLUMAC Gary Sinise podijelio je tragičnu vijest da je preminuo njegov sin Mac Sinise. Imao je 33 godine. 

68-godišnji glumac, zvijezda serije CSI: NY i filma Forrest Gump, objavio je na stranici zaklade da je njegov sin preminuo 5. siječnja nakon višegodišnje borbe s rijetkim rakom kostiju. Sahranjen je 23. siječnja.

Više od pet godina se borio s rakom

Rak mu je dijagnosticiran u kolovozu 2018. godine. Išao je na nekoliko operacija, ali nažalost pregled 2019. godine pokazao je da se rak širi. "Time je započela duga bitka koja ga je sve više onesposobljavala kako je vrijeme prolazilo. Borba s rakom bila je sve teža", piše na stranici zaklade Gary Sinise. 

"Kao i svaka obitelj koja doživljava takav gubitak, slomljena smo srca i snalazili smo se kako smo mogli. Kao roditeljima, jako je teško izgubiti dijete. Moje srce je sa svima koji su pretrpjeli sličan gubitak i sa svima koji su izgubili voljenu osobu", napisao je Gary.

"Borba naše obitelji s rakom trajala je 5 i pol godina i postajala je sve izazovnija kako je vrijeme prolazilo. Iako nas srce boli, tješi nas spoznaja da se Mac više ne bori. Vodio je tešku bitku protiv raka koji nema lijeka, ali nikada nije prestao pokušavati", dodao je.

Mac je uz oca svirao u bendu sve dok se nije razbolio.

Pročitajte više