Preminuo Thomas Kingston (45)

Foto: Profimedia

Britanski financijer Thomas Kingston, suprug Lady Gabrielle i bivši dečko Pippe Middleton, preminuo je u dobi od 45 godina.

U izjavi objavljenoj u utorak u ime Lady Gabrielle Kingston, Martina i Jill Kingston, Joanne Connolly i Emme Murray stoji: "S najvećom tugom objavljujemo smrt Thomasa Kingstona, našeg voljenog supruga, sina i brata. Tom je bio izniman čovjek koji je obasjao živote svih koji su ga poznavali. Njegova smrt bila je veliki šok za cijelu obitelj i molimo vas da poštujete našu privatnost dok žalimo za njegovim odlaskom."

Nije otkriven uzrok smrti

Glasnogovornik palače rekao je da su kralj Charles i kraljica Camilla obaviješteni o Kingstonovoj smrti. "Njihova Veličanstva šalju svoje najiskrenije molitve Gabrielli i cijeloj obitelji Kingston", stoji u izjavi glasnogovornika palače.

Thomas Kingston preminuo je u Gloucestershireu u nedjelju, a hitna služba pozvana je na mjesto nesreće malo poslije 18 sati. Iako je uzrok smrti neutvrđen, nema sumnjivih okolnosti niti upletenosti treće strane.

Thomas i Gabriella, kći princa i princeze od Kenta, vjenčali su se u kapelici Svetog Jurja u dvorcu Windsor 18. svibnja 2019., gotovo godinu dana nakon što su se princ Harry i Meghan Markle vjenčali na istoj lokaciji 19. svibnja 2018.

Popis uzvanika na vjenčanju uključivao je mnoge članove kraljevske obitelji, uključujući kraljicu Elizabetu i princa Harryja. Thomas je bio u vezi s mlađom sestrom Kate Middleton, Pippom. Prekinuli su 2011. godine, ali su ostali dobri prijatelji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.