Preokret u ratu: Osramoćeni YouTuber snimio novi video, pratitelji mu se vraćaju

Foto: Instagram

TJEDAN dana kasnije, situacija u ratu Tati Westbrook - James Charles potpuno se promijenila.

Charles je jučer objavio novi, 41-minutni video pod nazivom "Dosta je laži" u kojem je iznio svoju stranu priče, a nakon toga njemu je broj pratitelja počeo rasti, a Tati Westbrook padati.

U videu je progovorio optužbe koje su protiv njega iznijeli Westbrook i još jedan influencer, Jeffree Star. Kako su tvrdili, Charles se nabacivao heteroseksualnim muškarcima i stvarao im osjećaj krivnje ako bi ga odbili.

Kako bi dokazao da to nije istina, Charles je objavio screenshotove navodne konverzacije koju je vodio preko društvenih mreža s konobarom u restoranu u kojem je Westbrook slavila rođendan. Kako tvrdi, njihovi susreti nakon toga bili su želja obiju strana, no Charles je priznao da je neiskusan kad je riječ o ljubavi i vezama.

Dodao je da je cijela drama koja je nastala nakon što je reklamirao vitamine Sugar Bear Hair ostavila posljedice na njegovo mentalno zdravlje te da će uzeti pauzu od YouTubea i smanjiti svoju prisutnost na društvenim mrežama te provoditi više vremena s ljudima do kojim mu je stalo.

"Čitanje stotina tisuća komentara o meni, mom karakteru, obitelji, temeljenih na stvarima koje su skoro uvijek bile laži... Zeznulo me. Zeznulo me", rekao je.

Dodao je da je to mržnja u koju ljudi uskaču kao u vagon te da razvijamo "kulturu uništenja ljudi".

"Brine me to što nam 'kriv dok se ne dokaže nevinim' postaje normalno, umjesto da je obrnuto", rekao je Charles koji je zbog drame ostao bez tri milijuna pratitelja na Instagramu.

Čini se da je rat koji je pokrenula preplašio i Tati koja je objavila video "Zašto sam to napravila".

"Samo želim da mržnja prestane. Želim da biranje strana, govor i memei mržnje prestanu s obje strane. Zato sam snimila ovaj video", rekla je.

Pročitajte više