Preporuka vina za idealno Valentinovo

Foto: Press

ROMANTIČNA obilježavanja Valentinova, nepotpuna su bez čaše (ili par čašica) vina,  neovisno o tome s kim slavite, druženje će biti potpunije uz dobar izbor. Vinarija Kutjevo d.d. je u sklopu online vinoteke na https://www.kutjevo.com/rezultati-pretrazivanja/?category=70 pripremila akcijsku ponudu vina i mješovitih poklon paketa koji će na izvrstan način upotpuniti intimnu atmosferu i druženje. Uz navedeno, na određene butelje stavili su posebnu valentinovsku cijenu s popustima i do -20%.  

Evo nekoliko razloga zašto je vino najbolji odabir za Valentinovo i kako pronaći savršenu opciju putem svoje internetske vinoteke. Prije svega potrebno je znati kako želite da prođe Vaše Valentinovo? Razmišljanje o atmosferi i prigodi može vam pomoći u odabiru savršenog vina u sklopu bogate web shop ponude.

Ako želite romantičnu atmosferu, nećete pogriješiti ukoliko odlučite upariti vino i čokoladu. Naša preporuka je Pinot crni de Gotho koji spaja idealan omjer potrebne slasti u suhom izričaju i uživa naklonost kako nježnijeg spola, tako i gospode.

Ako atmosferu želite učiniti ležernijom, Rosé Premium bit će idealan odabir za stvaranje željenog raspoloženja. Ovaj suhi rosé koji odiše malinama i jagodama može poslužiti kao aperitiv, ali i upotpuniti različita predjela na bazi tjestenina i salata, kao i riblja glavna jela i laganije mesna.

Rosé Premium u magnum izdanju dolazi s posebnim popustom od čak 20%, a triple magnum ponuda unutar koje se nalaze magnum linija Vrhunska Graševina, Maximo Nero te Rosé Premium kupite po ekskluzivnim promo cijenama! 

Postoje brojna vina kojima možete obilježiti poseban događaj ili životnu prekretnicu. Upravo takva vina dolaze u sklopu mješovitih paketa, stoga preporučujemo posebnu valentinovsku mix selekciju butelja koja obuhvaća pjenušac Maximo Brut, Rosé Premium, bordošku kupažu Maximo Nero te Sladki Muškat, vino eko-boutique vinarije Brič. 

Napomenut ćemo kako na kupnju ostalih linija vina vinarije Brič, ostvarujete popust od 10%. Ukoliko pratite svjetska ocjenjivanja vina ili jednostavno želite uživati u linijama nagrađivanih butelja, Maximo mix selection paket oduševit će sve ljubitelje vrhunskih vinskih doživljaja. Uživajte u kušanju nagrađivanih linija Maximo Oro i Maximo Nero, a večer obogatite i polusuhom Maximo Bianco kupažom graševine i traminca.  

Za ljubitelje vina koji su vjerni isključivo bijelim vinima, naša preporuka dolazi u vidu bestsellera vinarije Kutjevo te jednog od najnagrađivanijih vina Hrvatske, Vrhunske Graševine, koja će ugodno pratiti širi spektar jela, a posebno se dobro slaže s hladnim predjelima. Graševina je, ukratko, vino idealno za jela, kako od mesa tako i od ribe.

Želimo Vam ugodno druženje s dragim osobama što god pripremili, neka bude od srca.  Uzdravlje!

Pročitajte više