Prepoznajete li mladića s desne strane? Danas je poznato lice s ekrana

Foto: Nova TV

PLESAČ i ekonomist Davor Bilman u sinoćnjoj epizodi Supertalenta podijelio je uspomene iz svojih školskih dana, a za to je imao dobar razlog. Naime, u emisiju je pozvao djecu iz Osnovne škole Novska koju je i sam pohađao, a snimka njegovog posjeta školi prikazana je uoči nastupa djece koji je rasplakao žiri.  

"Dobrodošli u Novsku, grad u kojem sam ja odrastao. Upoznat ću vas s jednom top lokacijom, a to je ova takozvana klupica za ljubljenje, ja se naravno nisam ljubio jer sam bio premali, ali ako budete došli u Novsku, da znate da je ovo super klupica. Ovo je park u Novskoj, blizu je škola, a kad smo već kod škole, vidjet ćete zašto sam toliko pametan, a vidjet ćete i u koju sam školu išao", ispričao je u videu u kojem je prikazana i njegova fotka iz školskih dana. 

Na fotki pozira na klupici zagrljen s kolegom, a za razliku od danas, tada je imao gustu smeđu kosu. Inače, Bilman je u videu otkrio kako je bio odličan učenik, a njegova tadašnja učiteljica pročitala je opasku iz dnevnika. 

 "Davor je izrazito marljiv i aktivan, uporan i samostalan u radu. Izvodi samostalne zaključke i želi postići što više", pročitala je pa mu rekla: "Uopće nisi bio zanimljiv u osnovnoj." 

Pročitajte više