Prepoznajete li na ovoj fotografiji jednu od najpoznatijih pjevačica na svijetu?

Screenshot: YouTube

SHAKIRA je danas jedna od najvećih glazbenih zvijezda na svijetu, ali kao tinejdžerica maštala je o sasvim drugom zanimanju, pokušavajući se ostvariti kao glumica. Slavna pjevačica 1993. imala je tek 16 godina te je glumila u telenoveli El Oasis.

Iako su je kamere obožavale, ubrzo je shvatila kako joj je pjevanje ipak draže. Redatelj Pedro Mogollon otkrio je ranije za Buen Dia Colombiju kako se Shakira izdvajala od ostatka glumačke postave iako je imala samo 16 godina.

"Znao sam da će ta djevojka postići nevjerojatan uspjeh, prije ili kasnije. Nisam bio iznenađen kada je postala zvijezda, znali smo da će uspjeti", rekao je Mogollon.

Otkupila je prava kako bi spriječila repriziranje

Zanimljivo je da kolumbijska pjevačica danas taj period života krije od javnosti i ne želi se ni prisjećati vremena kada je glumila Luisu Mariju. Shakira je otišla toliko daleko da je otkupila sva prava od Cenpro TV-a i nakon toga je uklonila gotovo sve videozapise iz serije s interneta, no poneki joj je ipak "izmaknuo". 

"Nije joj se sviđalo kako izgleda. Htjela je biti plavuša i to je bila njezina odluka. Jednoga sam dana stigao u Cenpro po svoju plaću, a onda su mi rekli da postoji još jedan ček za mene budući da je netko kupio prava. Znao sam da toga više neće biti na televiziji", otkrio je Mogollon.

Pročitajte više