Prepoznajete li na ovoj fotografiji slavnog glumca? Potpuno se transformirao

Foto: Instagram

SJEĆATE li se negativca koji je utjelovio lik Cala Hockleyja u Titanicu? Mnogi ga ne mogu prepoznati na novim fotografijama koje je objavio. Billy Zane se potpuno transformirao za snimanje novog filma Waltzing with Brando u kojem glumi legendarnog Marlona Branda.

Obožavatelji su odmah primijetili veliku sličnost dvaju glumaca. "Ma to je Marlon Brando", "Odličan si izbor za ulogu, jako sličite", "Sličnosti su nevjerojatne", "Još jedan od razloga zašto sam fan. Nominacija za Oscara odmah", samo su neki od komentara ispod objave.

Radnja filma smještena je krajem 60-ih i početkom 70-ih godina kada je holivudska legenda Brando kupio privatni otok Tetiaroa u Južnom Pacifiku, piše People. Glumac je u to vrijeme morao snimati filmove kako bi financirao ekološke projekte koje je radio s arhitektom. 

"Kada su ga nazvali da snima film, prihvatio je ulogu kako bi financirao ono što su pokušavali napraviti na otoku", izjavio je Zane pritom misleći na kultni film Kum, u kojem Brando glumi mafijaša Vita Corleonea.

Pročitajte više