Prepoznajete li slavnog nogometaša na ovoj fotki?

Foto: Instagram

Uoči jučerašnje utakmice Engleske sa Srbijom na Europskom prvenstvu na društvenim mrežama oglasio se i David Beckham, bivši engleski reprezentativac.

Podijelio je fotografiju iz djetinjstva na kojoj pozira u dresu engleske reprezentacije.

"Bilo to kod kuće kao dijete sa snom ili na terenu kao kapetan moje zemlje, nošenje dresa engleske reprezentacije učinilo me ponosnim. Sretno Garethu i dečkima. Ajmo, Engleska", napisao je Beckham.

Njegova fotografija u manje od jednog dana skupila je gotovo 300.000 lajkova i mnoštvo komentara oduševljenih obožavatelja. "Svi volimo nogomet zbog tebe", "Najbolji veznjak u povijesti", "Davide, nikad nećeš biti zaboravljen, bio si jedan od najboljih igrača svijeta", "Nedostaješ na terenu", neki su od komentara.

Život u mirovini

Beckham posljednjih godina sve češće objavljuje fotografije i snimke iz privatnog života na društvenim mrežama. U zadnje vrijeme voli s pratiteljima podijeliti kako provodi vrijeme u vrtu. 

Ovog vikenda slavni nogometaš na Instagramu je objavio video u kojem pokazuje kako vadi luk. U jednom trenu u kadar je upala i jedna od njegovih kokoši, a prizor je nasmijao fanove. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.