Preselio se iz Rusije u Srbiju i ispričao što ga je iznenadilo: "Ovdje je to sporije"

Screenshot: TikTok

MLADIĆ imena Nikita preselio se prije devet mjeseci iz Sankt Peterburga u Beograd. 

U videima na TikToku ispričao je da mu je u Srbiji doista lijepo, ali da se još uvijek privikava. U jednom od videa je objasnio razlike koje je primijetio između Srba i Rusa.

"Bio sam u jednom baru i htio sam ponijeti pivo. Zamolio sam za plastičnu čašu, no rekli su mi da imaju samo staklene. Shvatio sam da u Srbiji u principu ništa ne vole raditi na brzinu, dok u Rusiji mjesta s natpisom 'to go' doslovno ima na svakom uglu. Tamo ljudi piju kavu i jedu na brzinu. U Srbiji se nikome ne žuri", ispričao je Nikita. 

@choco_nik и то је добро #serbia #srbijatiktok #srbija #beograd #belgarde #novisad #balkanstyle #balkan #serbs #сербия #белград #эмиграция #экспаты #россия ♬ оригинальный звук - choco_nik

No priznaje kako mu se hrana u Beogradu jako sviđa - naročito velike pljeskavice. U drugom videu nabrojao je nekoliko riječi koje je naučio ubrzo po dolasku u Srbiju.

"Pljeskavica, kupus, krastavac, rajčica, luk, zelena salata, kečap, majoneza, senf...", nabrajao je Nikita.

@choco_nik пљескавица is the first #serbia #srbijatiktok #srbija #beograd #belgarde #novisad #balkanstyle #balkan #serbs #сербия #белград #эмиграция #экспаты #россия ♬ оригинальный звук - choco_nik

Inače se bavi glazbom, a jednu od svojih pjesama preveo je na srpski jezik. Ranije je radio kao nastavnik glazbene umjetnosti. 

Pročitajte više