Prevario ženu pa oprost tražio tetovažom, vidite li zašto se sad sprdaju s njim?

Foto: Instagram

MUŠKARAC koji je prevario partnericu od nje je oprost tražio tetovažom na svom tijelu, no postao je predmet sprdnje na društvenim mrežama, a nije mu pomogla ni činjenica da tetovaža ima čak dvije gramatičke pogreške.

Jose L. Torres, za kojeg se vjeruje da je iz Houstona u Teksasu, 2. siječnja na torzo je tetovirao poruku ženi kojom je ženi između ostalog poručio da je lažljivac, varalica i manipulator.

Fotografiju je na Instagramu podijelio tattoo artist Jorge, no korisnicima društvenih mreža vrlo brzo za oko su zapele gramatičke pogreške - u riječima deciever (deceiver) te disrespectul (disrespectful).

Jorge je napomenuo kako mu je engleski drugi jezik, ali i da uopće nije vidio pogreške u tetovaži sve dok se nije o njima počelo pričati na društvenim mrežama. "Nekoliko puta pokušao sam pitati klijenta je li siguran u svoju odluku", kaže Jorge.

No Jose je samo želio dokazati ženi da se može promijeniti i unatoč upozorenju tattoo artista da mu engleski nije prvi jezik, nije dodatno provjeravao svoju tetovažu. 

Fotografija je sad viralna na Instagramu, Twitteru i Redditu, gdje se mnogi slažu kako je njegova tetovaža promašaj, i to ne samo zbog gramatičkih pogrešaka nego i zato što smatraju da je to užasan način traženja oprosta od žene, a neki se nadaju i da je fotografija lažna.

Pročitajte više