Priča curice s tumorom koja nije mogla naći pratnju za priredbu slama srce

Screenshot: Facebook

SOFI je djevojčica koja je s devet godina preživjela bitku s tumorom na mozgu, a njezina snaga i hrabrost oduševile su javnost nakon što je na Facebooku osvanuo videozapis u kojem priča o svojoj bolesti i posljedicama koje je ona ostavila na njezin svakodnevni život.

Kada su joj postavili pitanje kako je imati tumor na mozgu, malena je odgovorila kako to znači "ne imati kosu na glavi". Upravo zbog kose koju je izgubila tijekom borbe s opakom bolešću, Sofi se susrela s brojnim predrasudama i situacijama koje su joj bile teške, no iz njih je puno naučila, iako je još uvijek samo dijete.

"Mislila sam da me nitko više ne voli kada su mi otkrili tumor", rekla je Sofi i počela plakati, što je ganulo mnoge korisnike Facebooka. Također, situacija koja joj se posebno urezala u pamćenje je "Dan blizanaca" koji se održavao u njezinoj školi, gdje je svaki učenik trebao pronaći par koji će biti njegov "blizanac", no Sofi nije imala par, zbog čega je došla uplakana kući.

 Ipak, njezina majka pronašla je rješenje koje ju je razveselilo. "Kada sam došla kući, mama me pitala želim li biti u paru s ravnateljem, rekla sam 'da', prisjetila se devetogodišnjakinja te zaključila kako želi "da je njena mama sretna i da je ne želi vidjeti uplakanu".

Pročitajte više