Priča o izgubljenom milijunskom lutrijskom listiću - laž

ELECIA BATTLE, koja je danima tvrdila da je prava vlasnica lutrijskog listića s pobjedničkim brojevima, priznala je na tiskovnoj konferenciji da je njezina priča obična laž.

Battle je ganutljivo objasnila da je lagala budući je žarko željela osvojiti megamilijunsku nagradu na subotnjoj lutriji u iznosu od 324 milijuna američkih dolara.

Nagrada je bila očaravajuća, pojasnila je Battle, dodajući da je kupila listić i izgubila, te da je tako jako željela pobijediti za svoju djecu i obitelj.

Ispričavam se, kazala je Battle. Ona je tvrdila da je kupila listić sa pobjedničkim brojevima u jednom dućanu u Clevelandu, ali da ga je izgubila kada je ispustila svoju torbicu na parkiralištu. Prijavila je to policiji, a kada su dužnosnici Ohio lutrije objavili da je dobitnik svatko tko donese pobjednički listić, nekoliko ljudi je prkosilo niskim temperaturama, prekopavajući smeće i okolicu u potrazi za srećkom.

Prodana su dva pobjednička listića, a u utorak Rebecca Jemison se pojavila s jednim od njih, požurujući time Battle da podnese tužbu kako bi zaustavila isplatu. No, dužnosnici lutrije izjavili su da su zadovoljni da je Jemison legitimna dobitnica nagrade.

Battle, koja je osuđivana zbog zloporabe kreditne kartice, odustala je tužbe protiv Jemison.

Pročitajte više