Priče bivših zaposlenika: Evo što ni u ludilu ne smijete jesti ni u McDonald´su ni u KFC-u

Foto: Instagram

DA BRZA hrana nije najzdravija opcija, ne treba crtati, no svaki put nas uspijevaju iznenaditi priznanja bivših zaposlenika o tome što se događa u lancima brze hrane i što oni nikad ne bi naručili.

Prije nekoliko tjedana objavili smo ispovijest jednog zaposlenika koji je otkrio što on nikad ne bi jeo, a sad su uslijedila nova priznanja. Naravno, bivši zaposlenici okupljaju se na Redditu i tamo anonimno pišu o bivšim poslodavcima.

Prvi koji su se uključili u raspravu bili su zaposlenici McDonald'sa, koji su se složili oko toga što ne bi nikad jeli.

"Riblji štapići stoje satima sa strane dok ih se ne posluži", napisao je jedan.

"Radio sam u McDonald'su, ne naručujte medaljone od ribe, jer ih nitko ne jede. Kunem se, bilo je dana kad bismo ih ispekli gomilu i onda su stajali sa strane cijeli dan dok ih netko ne naruči", ispričao je drugi.

"Mi smo ih držali u jako prljavom ormariću te pekli pet sekundi prije posluživanja", ispričao je treći.

Horor priče s WC-om

Priča četvrtog prilično je uznemirujuća.

"Nikad ništa ne bih naručivao u McDonald's iza 22 sata. Imali smo wc kojem je umivaonik bio ispred vrata. Voditelji bi navečer brojali novac, sređivali papire, koristili zahod, a onda ne bi ni oprali ruke niti stavili rukavice tijekom pripremanja hrane", napisao je.

Bivši zaposlenik Subwaya napisao je da se njihova piletina zapravo kuha u mikrovalnoj, dok je zaposlenik KFC-a savjetovao da ne uzimate umake.

"Uglavnom se rade od korištenog i ustajalog ulja koje se skuplja na dnu kuhala danima", napisao je.

Bivša zaposlenica Starbucksa napisala je da je sva hrana koju oni poslužuju zagrijana smrznuta hrana.

"Mali broj ljudi to shvaća i to je smiješno. To ne znači da nije fina, samo nije svježa i jako je precijenjena", napisala je. 

Pročitajte više