Prijatelj iz BB-a: Za Marijanu me vežu lijepe uspomene, to su bila sretnija vremena

Foto: Goran Stanzl/Pixsell

POTRAGA za Marijanom Seifert, koja je hrvatskoj javnosti postala poznata 2011. godine kad je pobijedila u showu Big Brother, i dalje traje. Njen je nestanak u srijedu prijavio suprug Karlo Seifert. Posljednji ju je put vidio oko ponoći, kad su išli spavati, a kad se ujutro probudio, više je nije bilo.

Viješću o Marijaninom nestanku potreseni su i njeni sustanari iz kuće Velikog brata.

"Jako me pogodila vijest da je Marijana nestala. Stvarno se nadam da će se ta situacija što prije pozitivno riješiti, uvijek ću pamtiti tu 2011. i tri mjeseca Velikog brata, čak smo neko vrijeme skupa u Beogradu živjeli ja, ona i Nemeš", rekao je Horvat Čagalj za RTL.

"Uvijek me za nju vežu lijepe uspomene, to su bila neka bezbrižnija, sretnija vremena", dodao je.

I Nemeš, s kojim je Marijana nakon showa bila u vezi pa u braku, poručio je za srpske medije da se nada da će sve dobro završiti.

"Čuo sam prije 15 minuta i šokiran sam. Ne znam što da kažem, nadam se da će se sve dobro završiti. Nismo već dugo u kontaktu, tako da ne znam ništa o njoj", rekao je Nikola kratko za srpski Telegraf.

Marijanina sestra Maja Kovačević, koju je javnost upoznala u srpskom realityju Bar, Kuriru je poručila da ne zna što reći, osim da je Marijana nestala i da je traže. Na pitanje kako su njihovi roditelji odgovorila je kratko: "Kako biste bili vi", a na pitanje je li Marijana imala problema s mužem, rekla je: "Ne, koliko znam sve je bilo u redu."

Marijana je u trenutku nestanka bila odjevena u kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, tajice crne boje s bijelo-crvenom crtom i svijetle tenisice. Za njom tragaju brojne službe, od vatrogasaca, preko ronioca ATJ-a Lučko do interventne policije.

Pročitajte više