Prijatelji otkrili istinu o braku i seksualnom životu Harveya Weinsteina i njegove prelijepe žene

Foto: Guliver Image/Getty Images

DESETOGODIŠNJI brak između filmskog mogula Harveya Weinsteina, optuženog za seksualna zlostavljanja i silovanja, te njegove supruge, dizajnerice Georgine Chapman koja ga je nakon optužbi ostavila, bio je tek "poslovni dogovor bez seksa", tvrdi prijatelj donedavnog para.

Dodaju da je Georgina ostala u braku s Harveyem samo kako bi on promovirao njenu modnu marku Marchesu. Naime, Weinstein je prisiljavao brojne poznate glumice da na crvenom tepihu nose Marchesine kreacije, a Georgina je zauzvrat godinama ignorirala šuškanja da on seksualno zlostavlja žene u svom okruženju.

"Georgina je draga osoba, no u ideju da ona nije imala pojma što se događa je nemoguće povjerovati. Sve je doduše moguće, ali ovo je stvarno nevjerojatno. Ona je trpjela mnogo toga, no oboje su imali koristi", rekao je prijatelj britanske dizajnerice za The Sun.

Otkako su se pojavile optužbe na Weinsteinov račun, sudbina Marchese našla se pod znakom upitnika. Neimenovani izvori potvrdili su da zaposlenici napuštaju kompaniju, posebice nakon što su Helzberg Diamonds odustali od suradnje s njom.

"Svi žele otići", rekao je modni insajder za New York Post.

Chapman je prošlog utorka objavila da ostavlja muža, no insajderi tvrde da udaljavanje od posrnulog filmskog mogula neće biti dovoljno da spasi kompaniju.

"Brojne mladenke su željele pogledati Marchesine vjenčanice, no sad odustaju od toga. Ne žele imati veze s njom, jer će ih svi na vjenčanju pitati čiju haljinu nose", tvrdi stilistica Diane Lloyd Roth. 

Pročitajte više