"Prijatelji" se napokon vraćaju na male ekrane

Foto: Press

OD POSLJEDNJE epizode kultnih "Prijatelja" 2004. godine obožavatelji diljem svijeta nadaju se da će se slavna šestorka ponovno okupiti i snimiti barem još nešto. Više od desetljeća kasnije čini se da su njihove molitve uslišene.

Entertainment Weekly piše da će se cijela ekipa iz slavne serije ponovno okupiti krajem siječnja na posebnom snimanju za NBC. Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry i David Schwimmer okupit će se zbog snimanja specijala posvećenog redatelju Jamesu Burrowsu, koji će se emitirati 21. veljače, potvrdio je šef NBC-a Bob Greenblatt u srijedu. No iako se NBC nada da će se sve zvijezde serije pojaviti na snimanju zajedno, postoji mogućnost da se ipak neće okupiti u isto vrijeme.

"Nisam siguran da to možemo logistički izvesti", rekao je Greenblatt.

Burrows je režirao sitcomove 40 godine te je zaslužan za režiju 15 epizoda "Prijatelja". U specijalu posvećenom njemu pojavit će se glumci iz drugih slavnih serija, poput "Kafića Uzdravlje", "Frasiera" i "Mikea i Molly".

Iako se dio ekipe "Prijatelja" sastao u nekoliko navrata u prošlosti, nikad se na istom snimanju nije našlo svih šestero glumaca koji su utjelovili slavno njujorško društvo. Popularnost serije ponovno je počela rasti nakon što se prošle godine našla u ponudi Netflixa. 

Pročitajte više