Prijateljice mole Putinovu ljubavnicu da se vrati u Moskvu i završi rat?

Foto: Profimedia

NAVODNA ljubavnica Vladimira Putina Alina Kabajeva prema pisanju američkih tabloida trenutno se s njihovih četvero djece skriva u Švicarskoj u dvorcu, a njezine prijateljice mole je da se vrate u Moskvu i završi rat, tvrde izvori.

Naime, Alini prijeti izgon iz Švicarske, a njene prijateljice smatraju kako je sada idealna prilika da odleti natrag u Rusiju i porazgovara s Putinom.

"Alinine prijateljice mole je da odleti Putinu i nagovori ga da prekine rat. Čini se da on nikoga ne sluša, ali možda bi poslušao nju", rekao je izvor.

Ipak, dodao je i kako je Putin jako osiguran te da postoji šansa da Alina uopće ne bi mogla doći do njega.

Čak i da hoće, ne zna hoće li moći ponovo biti s njihovom djecom.

Kabajeva je 38-godišnja bivša gimnastičarka s olimpijskim zlatom, a sa 69-godišnjim Putinom navodno ima četvero djece. Iako se o njihovoj vezi šuška od njegovog razvoda, njih dvoje nikad nisu govorili o svom odnosu.

Otkako se šuška o njenoj vezi s Putinom, Alina je prorijedila pojavljivanja u javnosti. Nedavno se oglasila o ruskoj invaziji na Ukrajinu.

"Vjerujem da nikada nije bilo sramotnije stranice u povijesti svjetskog sporta. Vodstvo mnogih međunarodnih sportskih organizacija već dulje vrijeme i pod raznim izgovorima bavi se potpuno nesportskim stvarima. Sada se više i ne skriva. Njihova 'briga' za svijet licemjerna je kao i borba za čisti sport", rekla je za dnevnik Sport Express.

Pročitajte više