Prije 14 godina održana je svadba koja je okupila svu zagrebačku zlatnu mladež

Foto: Dalibor Urukalovic/Pixsell

PRIJE 14 godina održano je vjenčanje koje je okupilo skoro svu zagrebačku zlatnu mladež. Ivan Valentić, sin nekadašnjeg premijera Nikice Valentića, oženio je svoju dugogodišnju djevojku Iris. Ceremonija se održala u crkvi na zagrebačkom Ksaveru, a kum je bio Ivan Todorić.

Među uzvanicima je bio i sam Todorić sa suprugom, ali i njegova kći Iva s tadašnjim suprugom Hrvojem Balentom. Bio je tu i Ivan Zubak, današnji predsjednik Uprave Zubak Grupe, kasnije u javnosti poznat i kao (sad već bivši) zaručnik Tatjane Jurić, a slavio je i Darko Milinović. Svadba je okupila oko 400 ljudi, a večera je održana u hotelu Sheraton.

U nastavku pogledajte kako izgleda kad slavi zagrebačka zlatna mladež.

Kumovi i vile

Inače, o kumskoj vezi Ivana Valentića i Todorića pisalo se i 2017. godine kad se, u jeku krize s Agrokorom, Ivan Todorić odlučio riješiti luksuzne nekretnine u Dubrovniku.  

Riječ je bila o vili u Pločama, nedaleko od tvrđave Revelin, koju je Ivan Todorić dobio na dar od oca Ivice. No u cijeloj toj priči najzanimljiviji je kupac. Naime, zahtjev za promjenu vlasništva, na temelju kupoprodajnog ugovora, podnesen je sredinom ožujka 2017. godine, a kao nova vlasnica u zemljišne knjige upisala se Iris Valentić.

Upravo je ona 2011. godine istu vilu prodala Ivici Todoriću, koji ju je kasnije ugovorom o darovanju prenio na mlađeg sina. A mladi Todorić kumovao je na vjenčanju Iris i Ivana o kojem je riječ gore...

Iris Valentić kći je dubrovačkog poduzetnika Srećka Žuneca.

Pročitajte više