Prije 29 godina poslala je poruku u boci, a onda se dogodilo nešto nevjerojatno

Foto: Facebook

1988. GODINE tada osmogodišnja Miranda Dawn Moss stavila je pismo u bocu i bacila ga u more na plaži Edisto u južnoj Kaliforniji, u nadi da će dobiti odgovor, kako to biva na filmovima.

Nakon punih 29 godina, u subotu navečer pronašli su ga Linda i David Humphries, na plaži na otoku Sapelo u saveznoj državi Georgiji. Pismo su objavili na Facebooku i zatražili pomoć u pronalasku pošiljateljice.

"David i ja smo otkrili nešto nevjerojatno jutros na plaži na otoku Sapelo. On je pronašao poruku poslanu s plaže Edisto prije 29 godina. Imamo ime i grad u kojem živi sad 37-godišnja pošiljateljica, ali ne možemo pronaći njezin broj. Nastavit ćemo pokušavati, a bilo tko iz tog područja neka mi se slobodno javi", napisala je Linda na Fejsu.

Vrlo brzo, uspjeli su i pronaći Mirandu koja nije mogla vjerovati da je njezina poruka zaista uspjela stići do nekoga. "Tko je mislio da će se ovo dogoditi? Nevjerojatno je kako te nešto tako malo, bez obzira na to što ti se događa u životu, može vratiti u djetinjstvo i neka sretnija vremena", rekla je za CBS Miranda, danas Chavez, koju su o pismu obavijestili bivši školski kolege.

Pročitajte više