Prije 40 godina Sasso se natjecala za Miss svijeta. Sjećate se kako je izgledala?

Foto: YouTube/Zeljko Hladika/Pixsell

ANA SASSO nedavno je privukla pažnju na modnoj reviji u Zagrebu. Stigla je u dugoj crvenoj haljini otvorenih ramena. Mnogi je i danas smatraju najljepšom Hrvaticom, a prije 40 godina dobila je titulu Miss Jugoslavije. 18. studenoga 1982. natjecala se na izboru za Miss svijeta u Londonu, gdje se našla među 15 polufinalistica, a pobijedila je predstavnica iz Dominikanske Republike.

Ana je poznata i pod nadimkom Pipi djevojka. Titulu seks-simbola stekla je upravo zbog reklame za Pipi, a njezini prizori u kojima u mokroj majici izlazi iz mora pamte se i nakon 40 godina.

Nakon nezaboravne reklame Ana se povukla iz javnog života te se i danas rijetko pojavljuje u javnosti. Nakon dva propala braka pronašla je sreću sa splitskim kirurgom Hrvojem Tomasovićem.

"Mi smo kao gospodin i gospođa Smith. Uspjeli smo to sakriti zato što je to bio naš dogovor, nešto naše, nismo to htjeli dijeliti, nema potrebe. Što znači papir ako se ljudi ne vole, ali mi smo i to napravili, čisto da imamo i taj papir", rekla je Ana za domaće medije

Sasso je aktivna i na društvenim mrežama gdje nerijetko objavljuje fotografije s modnih revija i privatnog života. Ana i u 60. godini izgleda sjajno te privlači pažnju gdje god se pojavi.

Pročitajte više