Prije godinu dana umrla je Mirjana Majurec. Sin Luka posvetio joj dirljivu objavu

Foto: Facebook

GLUMICA Mirjana Majurec preminula je na današnji dan prošle godine. Povodom toga njezin sin, mađioničar Luka Vidović, posvetio joj je emotivnu objavu na Facebooku.

Objavio je zajedničku fotografiju iz djetinjstva uz opis: "Prođe godina dana." Dodao je i emotikon slomljenog srca.

Prođe godina dana! 💔

Objavljuje Luka VidovicNedjelja, 2. travnja 2023.

Glumica je preminula nakon teške bolesti

Podsjećamo, Mirjana Majurec preminula je u 70. godini nakon duge i teške bitke s karcinomom. Mirjani je rak dojke dijagnosticiran u travnju 2010. godine te je odmah krenula s kemoterapijama. Ubrzo se vratila glumi, no prije pet godina Mirjanin karcinom je ponovo metastazirao. Liječnici su joj tada otkrili dvije metastaze na jetri i nakupinu na kralješku.

Velika podrška u borbi s teškom bolešću bili su joj sinovi Luka i Ivan, a uz nju je bio i bivši suprug, nogometni trener Marko Mlinarić. Mirjana je ranije bila u braku i s glumcem Ivicom Vidovićem.

Prva filmska uloga bila joj je u filmu Psihopati 1974. godine, a nakon nje gledali smo je, između ostalog, i u filmovima Izbavitelj, Kraljeva završnica, Kad mrtvi zapjevaju i Ispod crte. Glumila je i u serijama Kapelski kresovi, U registraturi, Grlom u jagode, Nepokoreni grad, Velo misto, a za ulogu Bibe u seriji Naši i vaši dobila je nominaciju za Nagradu hrvatskog glumišta. 

Pročitajte više