Prijović je na koncert dovela sina (4): "Prvi put me vidio na velikoj pozornici"

Foto: Igor Soban/PIXSELL/Igor Pavlović

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ sinoć je na koncertu imala veliku podršku njoj posebne osobe - četverogodišnji sin Aleksandar gledao ju je na velikoj pozornici kako pjeva tisućama ljudi. 

Tijekom pjesme Zvuk tišine Aleksandra je svog sina izvela na pozornicu. Dok je Prijović pjevala, maleni Aleksandar ponosno je stajao uz nju.

Kazala je kako mu nije mogla reći "ne", a nakon otpjevane pjesme zajedno su uputili poljubac publici. S ekrana ih je cijelo vrijeme bodrio Filip Živojinović, Aleksandrin suprug. 

"Prvi put me vidio na velikoj pozornici"

"U Beogradu su ga pitali da izađe sa mnom na pozornicu, ali ja to nisam znala. Za njega je sve ono novo i prvi put je vidio mene na velikoj pozornici. Bilo ga je strah i kada je vidio vatru. Ali dijete kao dijete.

Večeras, kada sam se presvlačila, došao mi je i rekao: 'Mama, ja sam spreman izaći s tobom na pozornicu.' Htio je odmah, jedva sam ga nagovorila da pričeka. Sjedio je strpljivo i čekao trenutak. Ispunila sam mu želju. Večeras je inzistirao da izađe", ispričala je Aleksandra sinoć, nakon održanog koncerta. 

U Zagrebu je podržali majka, baka i djed

Aleksandra je prije koncerta objavila i fotografiju iz Arene s majkom Borkom Mihaljević. Uz pjevačicu su bili i baka i djed. Baka je cijelo vrijeme snimala svoju unuku.

"Ma vi ne znate. Moja baka je moderna baka. Ona ima i Instagram. Jako mi je bitno da je moja obitelj pored mene", otkrila je Aleksandra.

"Uvijek se trudim udovoljiti im na svaki način, ali njima ne treba ništa. Skromni su. Tako su i mene odgojili. Meni je dovoljno da bude dobar nastup i da sve prođe kako treba, a to je i njima najbitnije", dodala je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.