Prijović nakon petog koncerta u Areni Zagreb: Šesta? E pa ne znam. Ja bih rado

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ sinoć je održala peti koncert u rasprodanoj Areni Zagreb i postala apsolutna rekorderka. Srpska pjevačica u jednom se trenutku obratila publici pa i sama komentirala činjenicu da je napunila pet Arena, a zatim spomenula i šesti nastup. 

"Jeste li svjesni da je ovo peta Arena? Očigledno da nisam ni ja, ali kad malo bolje razmislim... Šesta, ja bih rado. Hoćemo li šestu?" pitala je publiku kroz smijeh. Potom se obratila organizatorima: "E pa ne znam onda, momci, da vam nešto kažem...", pa se nasmijala. 

Ništa bez publike 

"Jako sam, jako sretna. Ja jesam mlada, i uvijek sam se trudila da snimam sve bolje pjesme i da vas nikada ne iznevjerim, ali uvijek kažem - bez publike koja te voli ništa ne bi bilo. Svaku večer kažem milijun puta hvala, ali to je zaista najmanje što mogu reći kada ste vi u pitanju", rekla je publici pa im se još jednom zahvalila. 

"Hvala za svaku kupljenu kartu, hvala za svakog tko je odvojio vrijeme i otišao na moj koncert", rekla je, a publika je zatim počela uzvikivati njezino ime, zbog čega je pjevačica bila na rubu suza. 

"Hoću i ja šestu" 

"Želim vam samo reći, hoću i ja šestu. Hoću i voljela bih pjevati svaki dan. Toliko mi je lijepo i toliko sam sretna. Znate li koji mi je bio najbolji koncert? Svaki", poručila je Aleksandra. 

Podsjetimo, na njezinom posljednjem koncertu u zagrebačkoj Areni gostovali su Dejan Matić, Maja Berović, Osman Hadžić, Dejan Kostić i MC Stojan, dok su se na četvrtom koncertu pojavile Jelena Rozga i Lepa Brena te oduševile publiku. 

Apsolutna rekorderka 

Prijović je u sklopu svoje turneje Od istoka do zapada napunila ukupno pet Arena i tako postala apsolutna rekorderka. Sličnim putem krenula je i Lepa Brena koja je u samo jednom danu rasprodala zagrebačku Arenu, i to točno godinu dana prije koncerta, pa zatim najavila i drugi koncert. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.