Najveći filmski debakl u povijesti - prodana samo jedna kino ulaznica

Foto: Press/Instagram

FILM "Man Down" sa Shiajom LaBoufom u glavnoj ulozi doživio je totalni debakl nakon prvog prikazivanja u Velikoj Britaniji gdje je prodana jedna, jedina ulaznica.

Tako se film Dita Montiela svrstao u kategoriju najvećih filmskih katastrofa u povijesti, a LeBouf doživio vjerojatno najveći glumački neuspjeh ikad, pogotovo kad se uzme u obzir da su "Transformersi" u kojima je također glumio, tijekom prvog vikenda prikazivanja zaradili oko 108 milijuna dolara, prema podacima Box Officea.

Kritičari već tvrde da je ovo vjerojatno rekorder u filmskom svijetu. Shia u filmu glumi američkog vojnika koji se vraća kući iz Afganistana i otkriva da mu je nestao sin, piše CNN. Film je u Velikoj Britaniji prikazan u samo jednom kinu, i to u gradiću Burnley gdje je na toj jednoj ulaznici zaradio sedam funti.

Istog dana kada je prikazan u kinu, postao je dostupan i na zahtjev, a već sljedeći mjesec izlazi na DVD- u. Film je premijerno prikazan na filmskom festivalu u Veneciji. U SAD-u je film u kina stigao u prosincu prošle godine, ali ni tamo se nije proslavio zaradom koja je iznosila oko 450 tisuća dolara.

Pročitajte više