Princ George postao viralni hit zbog grimasa koje je izvodio na Wimbledonu

Foto: EPA

NAJSTARIJI sin princa Williama i Kate Middleton princ George ukrao je svu pozornost na jučer održanom finalu Wimbledona. Samo koji tjedan prije njegov brat princ Louise punio je naslovnice svojim nestašnim ponašanjem i kreveljenjem prilikom kraljičinog jubileja.

Radio grimase, kopao nos...

Nestašni princ, odjeven u plavo odijelo, pridružio se svojim roditeljima u kraljevskoj loži dok su gledali finale u kojem se Novak Đoković borio protiv Nicka Kyrgiosa. Princ George snimljen je kako kopa nos, radi grimase, mršti se...

Kate nije bila pretjerano opterećena grimasama koje je njezin najstariji sin izvodio, a u crno-bijeloj haljini na točkice i bijelim salonkama izgledala je elegantno kao i uvijek. Mnoge je Britance Georgeov outfit podsjetio na onaj njegovog oca Williama davne 1991. godine, kada je sa svojom pokojnom majkom Dianom prisustvovao ženskom finalu na Wimbledonu. 

Izgleda da britanska sportska događanja više ne mogu proći bez mladih članova kraljevske obitelji koji se krevelje i svima pokušavaju dati do znanja koliko im je zapravo dosadno u takvim situacijama.   

Pročitajte više