Princ William prosi Kate Middleton?

NAJNOVIJE glasine iz britanskih kraljevskih dvora govore o obnovljenoj ljubavi princa Williama i britanske IT djevojke Kate Middleton, koja će, ako je vjerovati izvorima, 2009. godine biti okrunjena brakom. 25-godišnji princ svoju će djevojku navodno zaprositi dogodine, čim završi obuku u Britanskom kraljevskom zrakoplovstvu.

Baš u vrijeme desete obljetnice tragične smrti princeze Diane, britanski mediji počeli su pisati o navodnim zarukama princa Williama i njegove djevojke Kate Middleton, s kojom je dosad prekinuo nekoliko puta. William će ju navodno zaprositi sljedeće godine kad odradi zadnje obaveze prema Britanskom kraljevskom zrakoplovstvu, a veliko kraljevsko vjenčanje očekuje se 2009. godine.

Izvori tvrde kako kraljica Elizabeta II. želi da njezin unuk što prije definira odnos s 25-godišnjom djevojkom ("Ili brak ili prekid") te navodno vrši pritisak na mladog princa: "Ona bi radije da odmah prekinu, nego da se vjenčaju i to učine za pet godina u medijskoj sapunici".

Kraljica je, naravno, potaknuta iskustvom s princezom Dianom. Princ Charles navodno ju je oženio upravo zbog Elizabete, koja nije odobravala njihovu vezu, ali kad je shvatila da se zaista vole, inzistirala je na što bržem vjenčanju.

D.K.

Pročitajte više