Princeza Charlotte napunila 4 godine, rođendanske fotke su preslatke

Foto: Instagram

PRINCEZA CHARLOTTE jedna je od omiljenih članica britanskog dvora, a na današnji dan puni četvrtu godinu. Kako bi joj čestitali rođendan i obilježili njezin veliki dan, vojvotkinja Kate Middleton i princ William su na službenom profilu Kensingtonske palače objavili fotografije malene princeze koje su odmah osvojile obožavatelje kraljevske obitelji.

"Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea s radošću dijele tri fotografije princeze Charlotte uoči njezinog četvrtog rođendana. Fotografije je u travnju snimila vojvotkinja u palači Kensington te u njihovoj kući u Norfolku", napisali su iz palače u opisu fotografija na kojima Charlotte pozira poput pravog malog modela.

Uz to, zahvalili su na mnogobrojnim čestitkama obožavatelja koje ne prestaju pristizati u komentarima na službenom profilu palače.

"Sretan rođendan preslatkoj princezi! Tako je brzo narasla", "Sve najbolje, malena", pisali su pratitelji Charlotte u komentarima. Mnogi su istaknuli kako četverogodišnjakinja neodoljivo nalikuje svom ocu Williamu te da se iz godine u godinu to sve više vidi.

Kate je proteklih godina narušila tradiciju objavljivanja službenih fotografija svoje troje djece koje su rad profesionalnih fotografa i umjesto toga objavljuje vlastite fotografije. Uz nove fotografije princeze Charlotte, vojvotkinja je prošloga tjedna objavila i fotografije princa Louisa povodom njegovog prvog rođendana.

Charlotte je četvrta u ređu naslijeđivanja prijestolja. Rođena je u Londonu 2. svibnja 2015., dvije godine nakon brata, princa Georgea.

Pročitajte više