Princeza Kate Middleton prvi put se pojavila u javnosti nakon dijagnoze raka

Foto: Profimedia

Kate Middleton pojavila se danas prvi put u javnosti nakon što je u siječnju otkrila da joj je dijagnosticiran rak.

Princeza od Walesa prisustvovala je tradicionalnoj paradi Trooping the Colour na koju je došla u pratnji djece i princa Williama. Trooping the Colour označava rođendansku zabavu monarha, a princeza je sudjelovala u povorci kočija sa svojom djecom, a kasnije će u društvu obitelji mahati nazočnima s balkona Buckinghamske palače.

 

Inače, Kate se jučer prvi put oglasila na društvenim mrežama otkad joj je dijagnosticiran rak te je otkrila kako napreduje njezino liječenje. "Dobro napredujem, ali svatko tko prolazi kroz kemoterapiju će znati da ima dobrih i loših dana. Na one loše dane se osjećaš slabo, umorno i moraš dopustiti svom tijelu da se odmori.

Ali, na one dobre dane, kada se osjećaš jače, želiš najbolje iskoristiti to što se osjećaš dobro. Moje liječenje je u tijeku i bit će još nekoliko mjeseci. Na dane kada se osjećam dovoljno dobro, zadovoljstvo mi je uključiti se u školski život, provesti vrijeme u stvarima koje mi daju energiju i pozitivnost, kao i započeti malo raditi od kuće", napisala je u objavi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.